Banderes al vent

 

 
Són moments difícils arreu el nostre país.

Després d’un mes aproximadament sense escriure se’m farà difícil comprimir-ho tot per exposar-ho ací doncs no han sigut poques les coses que han passat. La seu d’Esquerra i de les JERPV de la ciutat de València va patir un atemptat bomba amb metralla dins. Encara es desconeix l’autoria però tot apunta a que l’acte ve d’on ha vingut sempre, del feixisme ranci disfressat en forma valenciana.

A les setmanes d’aquest fet vam veure com, el dia en que les JERPV ens concentràvem per TV3 arreu el país, a la localitat de Sueca, on també ens concentràrem, una vintena de feixistes pertanyents al gav entràrem al casal Jaume I on agrediren sense cap compassió a grans i menuts que es trobaven dins entre ells gairebé tots els militants de les JERPV-Sueca.

Aquesta gentola pensava que ens tiraríem enrere, que tornaríem a casa, que tornaria la por. Quina haurà sigut la seua sorpresa quan no, quan a internet es pot palpar com l’independentisme valencià s’està revoltant i radicalitzant políticament front les postures intolerants blaveres. Quina haurà sigut la cara de molts quan s’han vist els seus fotologs penjats a internet i les seues fotos en mans de milers d’independentistes cabrejats.

Ara ens toca a nosaltres pegar un salt endavant. Hem de ser conscients que tenim en front nostre una segona batalla de València la qual no tots estarem dispostos a tornar a lluitar però els que ho fem si que estarem dispostos a guanyar-la.

Sabrem respondre a la seua intolerància com ho fan ells, però nosaltres amb bombes de raons i metralla d’idees.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Banderes al vent

  1. Com més ens colpegen més forts som, i al País Valencià sembla que alguna cosa molt gran s’està movent.
    Ànims des del País Valencià del nord, que és Tarragona!
    I bon any!

Els comentaris estan tancats.