2n aniversari de Vadejocs!

 

 

Ara fa ja un any des de que Vadejocs va celebrar el seu primer aniversari amb jocs per a les consoles del moment. I, aquest any, tornen ben carregats de videojocs per tothom.

 
Vadejocs és una revista digital de videojocs amb un fort compromís per la llengua. Ha establert relacions amb la Generalitat de Catalunya per intentar regularitzar el mercat del videojoc en la nostra llengua. Sense dubte és el referent de tots els que ens agraden els videojocs i les noves tecnologies. Poc a poc es van obrint pas dins la reputació internacional assistint a tots els esdeveniments internacionals del sector.

 
En aquest segon aniversari han aconseguit patrocini de les primeres marques del mercat tals com, Activision, Take2, Microsoft, Ankama-Games, Nobilis, Friendware, Electronic Arts i Soni Playstation. La celebració d’aquest aniversari es tracta de fer concursos al fòrum de la web cada setmana sota el patrocini d’una marca.

 
Aquesta és la tercera setmana i el concurs va a càrrec de Nobilis que ens porta un pack de quatre jocs per PC. Encara hi falten molts concursos i per lo tant moltes setmanes de premis per davant.

 
Vull aprofitar per felicitar als administradors del web ja que han aconseguit en dos anys crear el referent de videojocs més important dels Països Catalans i que de ben segur no deixarà de creixer, doncs cada dia som més els usuaris que gaudim dels seus fòrums i de poder estar al tanto en la nostra llengua.

 
Felicitats i per molts més! 

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: 2n aniversari de Vadejocs!

 1. Marc Arza diu:

  Joan,

  A l’Olla de Grills s’ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

  http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

  T’hi apuntes?

  Marc Arza
  http://www.catalunyafastforward.blogspot.com

 2. Crònica des d’El Caire, Egipte! Passa’t pel bloc. Una abraçada catalana

Els comentaris estan tancats.