Un valencià pels Països Catalans

 

Aquest mes de novembre és presenta d’una gran intensitat turística. Ahir per la nit fou la tan catalana festa de Halloween. Les places de València plenes de grups de gent disfressada que impedia el pas pels barris els quals la resta de l’any romanen desèrtics. Demà el meu aniversari (tot s’ha de dir) així que aviat tindré que fer la recaptació entre la família que és una mena d’atracament voluntari i amb afecte. El Diumenge diferents possibilitats de viatge o València-Tortosa o València-Barcelona, gràcies a deu aquest cap de setmana descanse a casa.

 El cap de setmana vinent Mataró. XXI Congrés Nacional de les JERC al que les JERPV farem l’esforç d’anar. Un congrés que començarà dissabte i tancarà les seues portes el diumenge fent nit amb els companys del nord.

 Al següent de moment també toca descans però el vit-i-quatre toca pillar l’avió camí de Mallorca. Una visita als companys del sindicat de Mallorca que aprofitarem per pegar una volta a la ciutat. I l’últim cap de setmana de novembre (primer de desembre) per a rematar el mes a Reus. Xarrada al Tio Canya de Reus d’Estudiants en Acció.

 Açò serà aquest mes, un parell d’euromeds, rodalies i fins i tot avions. Com ja va dir l’Anna, acabaré amb un jet lag intercomarcal de tant de viatge. Despés ja seran els nadals i hi haurà temps per a la festa i descans a la teua city, on has viscut i on et sents com enlloc.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Un valencià pels Països Catalans

 1. Jord diu:

  Així que vindras al Camp… ja passaré a fer-te una visita!

  ^

 2. Marta diu:

  Vindràs a la meva comarca? Què fort… Vigila, que no és cap secret, el maresme és maulet.

  [mode provocadora off]

 3. sertutxa diu:

  Xiquet! ja et vaig dir zorionak però no em vas contestar 🙁
  El 1 i 2 de desembre baixare a Tarragona amb els jerkis, pots pujar :)!

 4. jordi diu:

  Ostres!!, quina pàgina més guapa!!.
  Llàstima que avui no tinc massa temps per a recorrer-la.
  Prometo tornar.

 5. jordi b.s. diu:

  Felicitats pel teu Bloc, company.

  ‘Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer.
  Les molles volen al vent, les molles volen al vent’.
  Ovidi, El Gran.

Els comentaris estan tancats.