Falsa democràcia

La democràcia estava considerada per Plató un sistema polític injust, ja que qualsevol podia optar a un càrrec a l’assemblea (lo que serien els nostres parlaments) sense cap típus de preparació ni responsabilitat.
 
Avui, aquest sistema, està considerant per la gran majoria del món “civilitzat” el millor de tots els que ha hagut a la història pel mateix motiu, perquè garanteix la igualtat d’oportunitats a desenvolupar càrrecs polítics independentment de la professió o preparació de cadascun.
 
Al meu parer, Plató estava errat però tampoc la va dir molt grossa. Aquestos dies hem viscut una nova mostra de feixisme al València. La 17ena Festa per la Independència organitzada per Maulets va sofrir fa poc l’atac del Partit Popular declarant-la il·legal.

Amb un parells de dies d’antelació es va saber que s’havia autoritzat sota canvi de lloc el qual al final, degut a les pluges, tornà a patir altre canvi.
 
Deuríem replantejar-nos si aquesta gent està capacitada per dirigir la nostra ciutat amb una política més semblant a la de països “tercermundistes” als quals, segons ells, no pertanyem.
 
L’ú de maig de l’any passat ja hi va tindre lloc el primer concert legal neo-nazi del partit d’extrema dreta Alianza Nacional, els quals tenen els seus líders a la presó, sota l’empar del govern valencià i espanyol. Ara, segons informa l’Avanç, han convocat una manifestació contra la immigració a la localitat albaidina d’Ontinyent.
 
Ara per ara els independentistes som elements més hostils per a l’estat espanyol que una colla de feixistes. Si açò fora un país civilitzat com Alemanya aquestes coses no passarien. Però de moment ens haurem de conformar en seguir vivint a aquesta falsa democràcia corrompuda pel capital i la intolerància dels fills dels guanyadors de la guerra.

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.