Sense deixar-me tranquil v2.0

L’altra nit l’Anna m’enllaça el seu bloc, entre i quina gran sorpresa al veure que hi ha una seqüela d’aquell mem que va córrer fa temps pels blocs. Em llig el post i a sota veig que me l’ha enviat a mi. Innocent de mi faig com si res fins que em diu que me l’ha enviat i l’he de respondre. Aquesta te la guarde. 

 
1. En el mem 1.0 vaig contar que la meua ciutat, València, m’enamorava doncs ara us parlaré del meu barri. Des de petit sembre hem fet vida dins el barri tots els amics i companys de classe que anem junts a classe des de els 4 anys (passarem tots al mateix institut). El meu barri, Montolivet,  és un barri  significatiu per la seua situació però és un barri normal que tampoc es passa. Hi han bastants blavers, de fet és la zona de València (i per lo tant de tot el PV) on més hi han, les baralles per les enganxines són incessants. Al barri tenim el Gullibert (immens parc de tobogans al llit del Túria), el museu faller, l’hemisfèric, museu de les arts i les ciències, el teatre i l’ocenogràfic i un futur circuit de F1 que “todos los valencianos queremos y unos pocos nos jodemos”. Malgrat tot, m’encanta.
 

2. Sóc molt gos. Quan em tinc que ficar a fer quelcom em costa un munt. Sempre trobe alguna cosa millor a fer. Això si una volta m’he fique ja no pare.

 
3. M’agrada Harry Potter. Quan tragueren el primer llibre era xicotet i ara ja no vull perdre'm l’últim ja que durant anys he sigut un friki d’aquesta saga i ara encara que ja en menys passió vull saber el final.

 
4. No estic batejat. De petit van decidir no batejar-me i per lo tant no he pres la comunió ni res per l’estil. És un fet que agrairé eternament als meus pares per tot el folló que comporta apostatar. Apart que cap església em desperta simpatia i sóc molt intransigent en aquest sentit.

 
5. Sóc un viciat a les noves tecnologies. M’agrada molt tot el que siga coses d’ordinador, videoconsoles, reproductors, etc. Des de que vaig nàixer en m’ha  casa hi havia un mític Windows 95 que allà era lo més. Quan vaig ser més gran tinguí la Game Boy que va ser molt significativa en vàries generacions i després la Play Station que encara la mantinc en vida. Ara ja en la nova era que vivim tinc la xbox 360 l’ordinador nou bon retocat amb els seus altaveus 5.1 i l’mp4 per escoltar música. Tot el que siga tecnologies m’apassiona molt.

 
6. Sempre he cregut en que la unió fa la força i per això em plena d’alegria quan parle amb els companys del Principat o de les Illes, o quan estic en els companys bascos d’Iratzarri o inclús en els asturians de Mias i veig que tots plegats lluitem per una mateixa idea. Veure milions de persones que es manifesten arreu de la geografia europea i que acaben aconseguint la seua independència et dona forces per seguir caminant cap a la nostra real utopia.

 
7. Sóc del Llevant. Per València dir-ho a voltes sembla còmic però jo estic molt orgullós del meu equip i més ara que s’ha mantingut en primera. M’agrada molt passar les vesprades del diumenge al camp patint i per això aquest any tornaré al camp junt als amics de la penya de la que forme part, la Penya Tòtil, a intentar mantenir-nos un anyet més.

8. Estic casat. Bo evidentment no he passat pel jutjat però tinc parella la qual m’estime moltíssim. Pròximament vindrà a estudiar a València i ja que farà periodisme la animaré a fer-se un bloc. Doncs ella és de Forcall un poblet del nord del País tocant amb el Principat i amb Aragó (per això el seu peculiar dialecte) el qual ella estima i jo ja l’he fet part de la meua vida. Serà una futura jerki a partir de setembre i mentre continuarà habitant el meu cor.

 
Doncs ja estan les 8 coses sobre mi. Reconec que aquest mem no ha sigut tan sorprenent com l'anterior doncs coses més impactants que el míting del PP i el meu passat skineto no hi han. Espere no rebre més mem d’aquestos que les idees s’esgoten i cada volta augmenta el nombre de coses a contar.

 Ah! I ja ficats li passe la pilota al Joan Plana, Empar Crespo i Jordi Manyes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Sense deixar-me tranquil v2.0

 1. Jordi diu:

  Ets un crack! Joanet ja no ets tan “et”!

  xD

  Avanti!

 2. D’acord missatge rebut. Quina sort! Que llig el teu bloc, que sinó no me’n entere de que hem passes la pilota.

  Quan tinga temps hi faré aquest “mem” o collons ho diga-ho.

  salut i independència!

 3. miasiegu diu:

  dos pueblos

  la mesma llucha!!

  asturies [*+ ]
  ppcc //*//

  un abrazu grande dende xixón;)

 4. jorge diu:

  yoi soy andaluz y os apoyo para seguir luchando con vuestra tierra.
  Buscando en internet maneras de ganar dinero de forma segura desde el ordenador, encontré un perfecto blog donde desde alli te puedes registrar en los sitios mas fiables y mas remunerados en internet.
  La página es: http://ganadinerillo.blogia.com
  Entra y regístrate en los sitios. Un saludo!

 5. Què tal company? Ja t’he enllaçat

 6. Hola!

  Els qui et vam trucar en directe ahir, 9 d’octubre, érem l’Èric Bertran i jo, en Maiol Sanaüja (militant de les JERC). En fi, espero i desitjo que ressonessin les dolçaines tocant muixerangues tot mitigant l’himne roí i veí.

  Una abraçada des del Maresme

 7. Anava per l’Anna Peña (teniu la mateixa plantilla de bloc i m’he confós…)

  Una abraçada

Els comentaris estan tancats.